CALAMITEITENSERVICE 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK: BEL 085 - 210 10 94

SCHOONMAKEN IS EEN MUST

Niemand komt er omheen: we moeten schoonmaken. Reinigen en zorgen dat het aanzien en de hygiëne optimaal zijn. Een minder plezierige taak? Niets is minder waar. V&W Facility Support is een schoonmaakbedrijf dat van schoonmaken haar professie heeft gemaakt. Om u van dienst te zijn.

 

Professioneel onderhoud is een vak apart. Onze mensen verstaan dat vak en hebben er plezier in te zorgen dat uw pand brandschoon is. Van binnen en van buiten. In alle gaten en hoeken. Het vreemde is wel dat zo'n schoon pand nauwelijks opvalt. Pas als uw gasten zeggen "netjes hier"…

 

SCHOONHOUDEN EEN VERADEMING

"Netjes hier", dat moeten ze blijven zeggen. Onze mensen zijn daarom graag uw vaste partner in interieurverzorging. Dagelijks staan zij voor u klaar, leren uw pand en uw wensen van top tot teen kennen en zorgen dat u tevreden bent. Elke dag weer om wat schoon is ook schoon te houden.

 

Het is een verademing, een schoon pand. Een frisse, cleane en hygiënische werkruimte waar uw mensen en uw huurders zich prettig voelen. Schoongemaakt met als basis een helder plan en op tijden die u wenst: dagschoonmaak of juist schoonmaak buiten werkuren.