CALAMITEITENSERVICE 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK: BEL 085 - 210 10 94

Schoonmaak en onderhoud

Schoonmaken is één van de disciplines van onze organisatie.

Wij verzorgen het dagelijkse schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging van o.a. commercieel vastgoed.

Voor een schoon en opgeruimd pand, voor een prettige ontvangst van uw klanten, voor een tot in de puntjes uitgevoerde schoonmaak.

Zo houdt u uw huurders en uw mensen meer dan tevreden.

Ook verzorgen wij leegstandschoonmaak, zodat potentiële kopers of huurders van commercieel vastgoed bij een bezichting een frisse eerste indruk krijgen.

Glas- en gevelreiniging

Glasbewassing en het reinigen van elk type gevel, zowel op basis van meerjarige onderhoudsplannen als op regiebasis, wij doen het graag en goed, op een professionele manier. Van conventioneel ramen zemen tot bewassen met het Tuckerpole-systeem voor glas op hoogte, voor het werken met gevelinstallaties, tot het werken met behulp van hoogwerkers, wij doen het!  Gevelreiniging is een specialiteit van onze mensen. Zij weten wat de diverse materialen als metselwerk, kunststof, aluminium en hout nodig hebben aan onderhoud. Hoe je specialistische klussen als conserveren, verwijderen van atmosferische vervuiling, graffiti en het reinigen van voeg- en metselwerk professioneel aanpakt.

Facilitaire diensten

Iets extra's voor u doen zit ons in het bloed.
Daarom maken onze mensen niet alleen schoon, ze kijken ook om zich heen en signaleren kleine gebreken, zoals een lamp die kapot is of een deur die niet goed sluit. Zo hebben wij een mobiele huismeester- service; deze “handymen” zijn multifunctioneel inzetbaar en op regiebasis in te huren.

Om u te ondersteunen en te ontzorgen, kunnen wij alles op facilitair gebied voor u regelen. Op ad hoc-basis of als vaste partner. Zo kunnen wij o.a. glas vervangen, nieuwe kantoormeubelen leveren, ongedierte bestrijden, loodgieter-werkzaamheden verrichten, tuinonderhoud plegen en kantoren en woningen ontruimen.

SPECIALISTISCH SCHOONMAKEN

Parkeergarages waar olie, roetaanslag, kauwgom, platgetrapte frites en andere zaken op de grond liggen …

Nee, we houden het netjes, zorgen voor een minder fraaie en hygiënische locatie.

Inderdaad, het is geen eenvoudige klus om een parkeergarage schoon te maken en schoon te houden.

Daarom doen wij het juist graag… en goed.

Het reinigen van garages is één van onze specialiteiten, net zoals het vloeronderhoud van elke gewenste vloer.

Wilt u ons op de proef stellen?

Bel ons op 085 - 21 01 094 en we maken meteen een afspraak.

SCHOON WERKT PRETTIGER

Even die vinger over uw bureau … juist. Niets. Schoon dus. Geen stof, geen vet, geen aanslag. Elke dag weer. Dat is precies wat u wilt, een schoon pand waarin het prettig werken is, waarin u uw gasten met plezier ontvangt, waarin huurders zich op hun gemak voelen, waar de ramen glashelder zijn en de gevel een visitekaartje is.

EN LEVERT RENDEMENT OP

Professioneel schoonmaken is geen kostenpost, maar een investering. Samenwerken met een partner die weet wat werken is, die zorgt voor een goed plan van aanpak waarin alle elementen van een schoon pand en een beheersbaar proces worden meegenomen. Dat betekent bewust reinigen en dat levert uiteindelijk heel wat rendement op. Wij rekenen het u graag voor!