CALAMITEITENSERVICE 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK: BEL 085 - 210 10 94

V&W Facility Support maakt schoon

Het is onze core-business: schoonmaak, glas- en gevelreiniging. Het reinigen van zowel het interieur als het exterieur. Daar zijn wij druk mee vanaf 2006, gestart met als uitgangspunt het verlengstuk te zijn van de beheerders en eigenaren van panden. Professionals die graag samenwerken met professionals.

Wij doen graag iets meer voor u dan u verwacht. Een visie waarmee wij ons onderscheiden en succes opleveren. Paul Visser: "Het gaat goed met ons bedrijf en we groeien nog steeds, ondanks de economische tegenwind. 95 procent van de objecten die we vanaf het begin schoon mogen maken, houden we nog steeds schoon. Wij krijgen over het algemeen nauwelijks klachten en zijn die er wel, dan zorgen we direct voor een oplossing. Wij durven te stellen dat ons oplossend vermogen erg goed is. We steken dan ook veel energie in ons personeel. Als mensen het naar hun zin hebben, presteren ze immers beter. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze mensen heel belangrijk." Controle is de achilleshiel van de schoonmaak. Wij geloven in sociale controle, interesse tonen in de collega's en tegelijkertijd de werkzaamheden bekijken.

 

 

De mensen van V&W Facility Support vormen een onmisbare schakel. Zij verzorgen de periodieke en specialistische reiniging van gebouwen en interieur en zijn de oren en ogen van de opdrachtgever. Dagelijks werken zij in de diverse objecten en merken elk detail op. Zij signaleren en rapporteren onwenselijkheden, zodat deze direct opgelost kunnen worden. Een stapje harder lopen is hen niet vreemd.

Om elke klus te klaren werkt V&W Facility Support graag samen met professionals op hun terrein. Daarmee vult V&W Facility Support elke facilitaire dienst in. Desgewenst ook aanvullende diensten, zoals bijvoorbeeld in- en externe groenvoorziening, loodgieterij, glashandel, kitvoegen, schilderwerk, aannemerij en kantoormeubilair. Alles in één hand, transparant, bestuurd vanuit één organisatie. Dat betekent dat u niet telkens hoeft uit te leggen waar het om gaat en worden de facilitaire werkzaamheden daadwerkelijk uit uw handen genomen zoals u dat wenst.