CALAMITEITENSERVICE 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK: BEL 085 - 210 10 94

ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Kijken, zien en meedenken. Dat is de opdracht die onze mensen meekrijgen als ze voor u aan de slag gaan. Onregelmatigheden en onwenselijkheden signaleren. Direct oplossen als ze binnen het afgesproken werkterrein vallen of direct overleggen als het verder gaat dan de afgesproken schoonmaaktaak.

Informatievoorziening is erg belangrijk voor onze klanten. Wij besteden dan ook uitgebreid aandacht aan het tijdig communiceren met onze klanten wat betreft het melden van verstoringen en afmelden na uitvoering van werkzaamheden.

 

Waarom? Omdat elk onderhoud dat uitgesteld wordt u geld kost. Onnodig, want onze mensen signaleren meer dan die extra koffievlek op de vloerbedekking. Ook die kapotte TL-buis, dat loszittende stopcontact, ze zien niets over het hoofd. Onze facilitaire dienstverlening zorgt dat deze kleine ongemakken direct verholpen worden. Het voordeel van onze complete service.

 

Dat vraagt nogal wat van onze mensen. Daarom selecteren wij graag ambitieuze mensen die wij op een intensieve manier in eigen huis trainen en opleiden. Zo bereiken wij het niveau van onze dienstverlening zoals wij dat zelf willen. Een topniveau met topmensen die het uitstekend naar hun zin hebben bij V&W Facility Support.